JIANLIAN HOMECARE PRODUCTS CO., LTD sodeluje pri REHACARE 2024

2024-09-17 03:00

JIANLIAN HOMECARE PRODUCTS CO., LTD bo sodeloval na Rehacare2024 od 25. do 28. septembra. Pokazali bomo Jianlianove nove izdelke na Rehacare2024.

JIANLIAN HOMECARE PRODUCTS CO., LTD sodeluje pri REHACARE 2024


JIANLIAN HOMECARE PRODUCTS CO., LTD bo sodeloval v Rehacare2024 od 25. septembra do 28. Predstavili bomo Jianlian's nove izdelke in tehnologije kot so invalidski vozički, bergle in stoli komoda pri Rehacare2024.


Dobrodošli k obisku naše stojnice!

Datum: Rehacare2024, 25.-28. sept

Prizorišče: D-40474 Düsseldorf, Am Staad (Stockumer Höfe)

Dobrodošli k nas obiščite na stojnici: 4G01-2 v hali 4

REHACARE 2024


REHACARE je vodilni svetovni sejem za rehabilitacijo in oskrbo. Vsako leto, privabi mednarodno občinstvo v Düsseldorf - obe strokovnjaki s področja asistivne tehnologije in rehabilitacije tudi invalidi. Vsako leto, strokovnjaki, strokovnjaki in obiskovalci iz Evrope in tujina se srečamo v Düsseldorfu da predstavimo in izkusimo najnovejši razvoj in trende na področju mobilnosti, življenja brez ovir in delovni dizajn tudi kot pomožne naprave in tehnologija za invalide.


Jianlian je sodeloval na tej razstavi za razširitev mednarodnega trga in iskanje več možnosti mednarodnega sodelovanja. Z izmenjavami in razpravami z mednarodnimi vrstniki, Jianlian lahko spremlja najnovejše trende in najsodobnejše tehnologije v panogi, in s tem izboljša svojo konkurenčnost.


Vljudno vas in iskreno vabimo na obisk naše stojnice.

JIANLIAN HOMECARE PRODUCTS CO.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)
  • Prosim vnesite vaše ime
  • Prosim vnesite telefonsko številko
  • Prosimo, vnesite svoj e-poštni naslov
  • Prosim vpišite podjetje
  • Prosim vnesite sporočilo